Menu
13679
Cancerforums Redaktion
29. september 2016 15:08

TV 2 Nyhederne søger deltager til indslag om problemer med kræft og seksualitet

En undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse viser, at hver tredje kræftpatient har problemer med seksualiteten. Samtidig viser undersøgelsen, at mange savner professionel hjælp til at tackle de problemer, der opstår i kølvandet på deres kræftsygdom.

Kender du til problemstillingen? Og har du lyst til at fortælle om det i TV 2 Nyhederne?

Kræftens Bekæmpelse arbejder for, at de sundhedsprofessionelle skal tage spørgsmålet om seksualitet op med patienter på linje med, at man taler om fx fysiske gener. Hvis du er er interesseret i at medvirke, bedes du sende en e-mail til Jytte Dreier i Kræftens Bekæmpelse jdr@cancer.dk eller ringe til hende på tlf.: 35 25 72 04.

Kommentarer (0)
Skriv kommentar
Gruppeinformation
Antal medlemmer i gruppen: 61
Nyheder

Kræftens Bekæmpelse arrangerer gratis familieweekender for kræftramte familier

Børnefamilier ramt af kræft har mulighed for at komme på familieweekend med andre i samme situation. Weekendopholdene afholdes både på Sjælland, Bornholm, Fyn og i Jylland, og tilbuddet er gratis.

Læs mere

Invitation til dig: Sjældent kig indenfor i kræftforskningens verden

Få et kig gennem forskernes mikroskop og bliv klogere på, hvordan spytprøver kan bruges i kræftforskning. Det er blot nogle af de oplevelser, der venter, når Kræftens Bekæmpelse inviterer indenfor i foreningens store forskningscenter.

Læs mere

Forsikring ved kritisk sygdom

Hvordan er du er dækket af rejsesygesikringen, hvis du har kræft og rejser på ferie i udlandet?

Læs mere