Menu
13679
Cancerforums Redaktion
1. februar 2017 12:55 - Redigeret 16. feb. 2017 13:19

Hvad fik dig til at oprette en profil på Cancerforum?

I arbejdet med at udbrede kendskabet til Cancerforum vil Kræftens Bekæmpelse skrive en artikel om forummet. Artiklen kommer især til at henvende sig til patienter, pårørende og efterladte rundt om i landet, og vil fortælle dem om muligheden for at benytte Cancerforum til at finde andre, der er berørt af kræft.

Til brug i artiklen kunne vi godt tænke os at høre om dine oplevelser med Cancerforum. Vi har derfor lavet et spørgeskema med en række spørgsmål, der handler om dine oplevelser med og udbytte af at være på Cancerforum. Det tager ca. fem minutter at deltage i undersøgelsen, og alle besvarelser behandles naturligvis fortroligt og anonymt.

Sidste frist for at deltage i undersøgelsen er onsdag den 15. februar 2017, kl. 12:00.

Hvis du har nogen spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte Cancerforums redaktion på cancerforum@cancer.dk

Vi håber, at du har lyst til at deltage i undersøgelsen.

Med venlig hilsen
Cancerforum redaktionen

(NB. Undersøgelsen er afsluttet)

Kommentarer (0)
Skriv kommentar
Gruppeinformation
Antal medlemmer i gruppen: 45
Nyheder

Kræftpatienter og pårørende kan nu mødes i online samtalegrupper

Corona har for en tid sat en stopper for at mødes til samtalegrupper i Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger. Derfor tilbyder vi nu ti gratis online samtalegrupper for kræftpatienter, pårørende og efterladte i hele landet. Alle grupper ledes af en professionel rådgiver.

Læs mere

Alene sammen: Ny gruppe for kræftpatienter i corona-isolation

Hvis du som kræftpatient oplever, at det er svært at være isoleret og meget alene, som den nuværende situation med corona kræver, kan du finde støtte og fællesskab i en ny gruppe her på Cancerforum.

Læs mere

Har du spørgsmål om kræft og corona?

Find svar på ofte stillede spørgsmål om kræft og corona eller spørg Kræftens Bekæmpelse på Cancerforum.

Læs mere