Menu
Til nyhedsoversigt

Cannabis og kræft – ny gruppe på Cancerforum

- af Cancerforums redaktion
Meld dig ind i den nye gruppe på Cancerforum: Cannabis og kræft

Cannabis i relation til kræft er et emne, der fylder meget hos nogle patienter og pårørende, også her på Cancerforum. Vi har oprettet en gruppe, så dialogen omkring cannabis og kræft kan blive samlet. Her kan du melde dig ind og stille dine spørgsmål eller dele dine erfaringer med cannabis og kræft:

https://www.cancerforum.dk/grupper/behandling/cannabis-og-kraeft

Hvad er hvad – fakta om Cannabis

Nogle siger, at cannabis kan lindre smerter, og nogle oplever, at cannabis forbedrer livskvaliteten under kræftbehandlingen. Der er endnu ikke noget klart svar på, om cannabis kan bruges i behandling af kræft, men der bliver forsket i det. På Kræftens Bekæmpelses hjemmeside kan du blive klogere på cannabis' virkning, bivirkninger og hvordan du kan få medicin med cannabis.

https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/det-kan-du-selv-goere/alternativ-behandling/cannabis/

Programserie på DR1 ”Søs og kampen mod Cannabis” starter i aften

DR1 sætter i aften tirsdag den 24. januar og den 31. januar kl. 20:45 fokus på cannabis og kræft med programserien ”Søs og kampen mod cannabis”. For 10 år siden blev skuespiller Søs Egelind ramt af en alvorlig kræftsygdom, hvor hun ved siden af den lægelige behandling, hun modtog, medicinerede sig selv med ulovlig cannabis og mærkede en bedring og færre bivirkninger. Derfor har hun nu sat sig for at undersøge, hvad der er op og ned på medicinsk cannabis i Danmark.