Menu
Til nyhedsoversigt

Hvem skal have Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2018?

- af Cancerforums redaktion
Kræftens Bekæmpelse vil gerne hædre dem, der gør en særlig indsats for kræftpatienter. Derfor uddeler vi den 4. februar 2018 Kræftens Bekæmpelses Hæderspris. Du kan indstille din egen kandidat nu og frem til den 18. september 2017.

Hvert år den 4. februar markerer Kræftens Bekæmpelse den internationale 'World Cancer Day' ved at uddele en hæderspris på 50.000 kroner til en person eller gruppe, som har gjort en særlig indsats for kræftpatienter.

På billedet ses sidste års prismodtager professor, overlæge og leder af Center for Cancer Immunterapi på Herlev Hospital Inge Marie Svane (i midten) på scenen i Skuespilhuset sammen med Kræftens Bekæmpelses formand Dorthe Crüger og HKH Kronprinsesse Mary. Inge Marie Svane blev hædret for sit arbejde med at indføre immunterapi i behandlingen af danske kræftpatienter og for at være en enestående læge for sine patienter

Indstil din kandidat
Hædersprisen tildeles en person, en gruppe, en afdeling eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet. Kræftens Bekæmpelse ønsker på den måde at fremhæve det enestående eksempel, så det kan inspirere andre til at give kræftpatienter optimal behandling, pleje og omsorg.

I 2018 er det ottende gang, at Kræftens Bekæmpelse uddeler sin Hæderspris - men hvem skal have den? Det kan du være med til at bestemme.

Indsend dit forslag og en begrundelse via Kræftens Bekæmpelses website senest mandag den 18. september 2017.

Forslagene behandles fortroligt, og det er Kræftens Bekæmpelses forretningsudvalg, der beslutter, hvem der skal have prisen.

Hædersprisen overrækkes i Det Kongelige Teaters Skuespilhus søndag den 4. februar 2018 om eftermiddagen.

Du kan læse mere eller indstille din kandidat til Hædersprisen ved at klikke her.