Menu
Til nyhedsoversigt

Hvis du lige har fået kræft

- af Cancerforums redaktion
Der er mange ting at tage stilling til, når man får at vide, at man har kræft. Her på Cancerforum kan du skrive sammen med andre og få et indblik i hvordan de har taklet det at få kræft. På Kræftens Bekæmpelses hjemmeside kan du finde råd og inspiration til emner, som kan være relevante for dig, der lige har fået kræft.

Det kan være overvældende at få en kræftdiagnose. Pludselig befinder man sig i en ukendt situation med mange nye ord og mennesker, som man skal forholde sig til. Her på Cancerforum kan du skrive sammen med andre, som har været i en lignende situation. Det er en stor hjælp for mange at skrive sammen med andre, som ved, hvad man går igennem og som kan give råd. At læse om andres erfaringer kan skabe trøst i en ny og overvældende situation.

Der er også hjælp at hente på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside, hvor du kan finde råd til, hvad du skal huske på, hvis du lige har fået at vide, at du har kræft. Her kan du bl.a. læse om følelsesmæssige reaktioner på en kræftdiagnose og hvordan du kan håndtere disse følelser. Du kan også få råd til, hvordan du får det bedste ud af dine samtaler med lægen og hvad du selv kan gøre i forhold til kost, træning og håndtering af bivirkninger og senfølger.

 Hvis du lige har fået kræft, kan du læse mere om emner, som kan være relevante at overveje, her.