Menu
Til nyhedsoversigt

Knæk Cancer med kræftrådgivningerne

- af Cancerforums redaktion
Alle er velkomne, når Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger landet over inviterer til Knæk Cancer i uge 43. Du kan deltage i foredrag og arrangementer i kræftrådgivningerne eller se med, når vi sender live på Facebook.

I uge 43 kan du få et indblik i de mange aktiviteter, der er i Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger landet over, når vi inviterer til Knæk Cancer med kræftrådgivningerne. Vi sender spændende faglige oplæg, yoga og meditation live på Facebook – og du kan deltage i foredrag, koncerter og åbent hus i kræftrådgivningerne.

Programmerne for de fysiske arrangementer i kræftrådgivningerne er forskellige fra by til by. Du kan blandt andet komme til foredrag om senfølger efter kræft og om, hvordan vi som voksne bedst hjælper børn, der oplever alvorlig sygdom og død i familien. Der er også mulighed for at høre koncert eller få en smagsprøve på aktiviteterne i en kræftrådgivning.

På Facebook kan du blandt andet afprøve yoga og meditation hjemme på stuegulvet – og du kan høre oplæg om blandt andet senfølger og kræft, parforhold og seksualitet.

Du kan se det fulde Facebook Live-program og lokale arrangementer her:

Knæk Cancer med Kræftrådgivningerne - lokale programmer

Kræftrådgivningernes Facebook Live-program uge 43