Menu
Til nyhedsoversigt

Læs det nye nummer af ’Tæt på kræft’

- af Cancerforums redaktion
Tema: Kræft & Kærlighed

En kræftsygdom kan påvirke kærlighedslivet, parforholdet, intimiteten og seksualiteten. I det nye nummer af ’Tæt på kræft’ kan du finde inspiration til, hvordan man kan pleje kærligheden, når kræften rammer

Du kan blandt andet læse om Stinne, Trine og Lars, der alle har været igennem en kræftsygdom, som har ændret deres krop for altid. De har på hver deres måde fundet en vej til at leve med de ændringer, der er sket.

Stinne, der har uhelbredelig tarmkræft, har valgt at stå frem med sin historie, fordi hun vil hjælpe andre med at slutte fred med deres nye krop. I otte måneder levede Stinne med en stomi og hun fortæller blandt andet:
”Det påvirkede alt, hvad der hed intimitet og sexliv, da jeg pludselig havde et stykke tarm hængende. Hvordan har man lige sex med stomi? Den sad oppe på maven og fyldte ikke ret meget, så det var ikke, fordi den rent praktisk kom i karambolage med noget. Det var mere oppe i hovedet.”

Ud over Stinne kan du læse om Trine, der fik fjernet sit ene bryst og har valgt ikke at få det rekonstrueret og om Lars Emil, der blev opereret for prostatakræft i en ung alder og efterfølgende måtte finde en ny vej i det intime.

Klik her for at læse 'Tæt på kræft'.