Menu
Til nyhedsoversigt

Nu bliver det nemmere at finde Cancerforum

- af Cancerforums redaktion
For at gøre det lettere for kræftpatienter og pårørende at finde frem til Cancerforum, vil titler på indlæg på Cancerforum fremover blive gjort søgbare.

Det vil sige, at alle – også folk, der ikke er logget på Cancerforum – vil kunne søge og læse titler på indlæg fra Cancerforum. Selve indlægget og alle kommentarerne vil stadig være lukkede og ikke læsbare for brugere, der ikke er logget på Cancerforum.

Vil jeg stadig kunne være anonym på Cancerforum?
Anonymiteten vil stadig gælde for den bruger, der har skrevet indlægget og den læsbare titel. Brugeren vil fortsat være anonym og dermed ikke kendt for andre end dem, der er logget på Cancerforum.

Den nye løsning vil gøre det nemmere for kræftpatienter og pårørende, der ikke kender Cancerforum, at finde frem til et sted, hvor de kan skrive sammen med andre i en lignende livssituation.

Hvordan fungerer det så?
Hvis en kræftpatient fx søger på Google på Gode råd mod kvalme efter kemo, Valg af brystrekonstruktionsmetode eller Epilepsi samtidig med hjernetumor vil der dukke et resultat op, som henviser til Cancerforum, hvis der er oprettet et indlæg med samme titel. Kræftpatienten vil herefter kunne oprette sig på Cancerforum og læse indlægget.

Den nye funktion forventes at træde i kraft i denne måned og gælder kun indlæg, der er oprettet efter den dato. Titler på indlæg der er oprettet før den nye funktion indsættes vil således ikke være søgbare. Første gang du logger på Cancerforum efter den nye funktion er trådt i kraft, bliver du bedt om at læse og acceptere de ændrede brugerbetingelser, inden du benytter forummet.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cancerforums redaktion, Simon og Signe: cancerforum@cancer.dk