Menu
Til nyhedsoversigt

Ny procedure for behandling og opbevaring af personlige oplysninger på Cancerforum

- af Cancerforums redaktion
Den nye persondataforordning (GDPR) fra den Europæiske Kommission trådte i kraft den 25. maj 2018 og sætter nye standarder for, hvordan organisationer skal behandle persondata. Derfor er der også ny procedure for hvordan vi opbevarer og behandler personlige oplysninger på Cancerforum.

Fremover vil det betyde, at hvis du ikke har været logget på Cancerforum i to år, vil din profil automatisk blive deaktiveret og dit brugernavn vil ikke længere væres synligt for andre på forummet. Dine indlæg og kommentarer kan stadig læses i yderligere fem år, så andre fortsat kan have glæde af dem. Efter de fem år bliver din profil og alle dine indlæg og kommentarer slettet helt og findes ikke længere i vores system.

Har du skrevet en kommentar til et indlæg der slettes fra systemet, vil du modtage en e-mail med en notifikation der gør opmærksom på at en eller flere af dine kommentarer er blevet slettet.

Du kan også opleve at kommentarer i en debattråd er slettet og erstattet af følgende notifikation: ”Jævnfør persondataforordningen er denne kommentar blevet slettet da det er fem år siden brugerens profil blev deaktiveret." 

Du kan læse mere om Cancerforums behandling af personlige oplysninger i vores brugerbetingelser: https://www.cancerforum.dk/om-cancerforum/brugerbetingelser-p2/


Med venlig hilsen
Simon og Signe,
Cancerforum Redaktionen