Menu
Til nyhedsoversigt

Nye regler for sletning af profiler på Cancerforum

- af Cancerforums redaktion
Perioden for automatisk sletning af profiler på Cancerforum ændres fra fem til tre år fra 1. juli 2020

Cancerforum er sat op således, at hvis man ikke har været logget på forummet med sin profil inden for de seneste to år, så bliver profilen spærret. Det betyder, at man ikke længere kan logge på Cancerforum med mindre man kontakter Cancerforums redaktion for at få åbnet profilen igen.

Når en profil spærres, forbliver brugerens indlæg og kommentarer synlige i debattrådene, men i stedet for et profilnavn kommer indlæg og kommentarer til at stå som oprettet af ’Tidligere bruger’.

Efter at have stået som spærret i tre år, slettes en profil automatisk. Det vil sige, at alle oplysninger om brugeren (e-mail) og alle oplysninger af brugeren (indlæg, kommentarer og private beskeder) slettes helt. Tidligere er disse oplysninger blevet slettet, når en profil har stået som spærret i fem år men af hensyn til datasikkerhed og gældende regler om persondatabeskyttelse, har vi per 1. juli 2020 ændret perioden fra fem til tre år.

Det betyder, at man som bruger på Cancerforum i den kommende tid kan opleve at modtage notifikationer om slettede indlæg, hvis man har kommenteret på en slettet brugers indlæg.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte redaktionen på: cancerforum@cancer.dk.