Menu
Til nyhedsoversigt

Sammenholdet vers. 2.0

- af Cancerforums redaktion
En ny version af Sammenholdet er nu tilgængelig i Apple App Store og Google Play Store. Den nye version af appen byder både på nye funktionaliteter og et nyt, flot design.

Velkomstside
For at gøre det nemt for Sammenholdets brugere har appen fået en ny velkomstside, som hilser brugerne velkommen og giver et overblik over nye aktiviteter i deres netværk. I den nye version af appen kan man altid se navnet på det netværk, man befinder sig i – samtidig er det blevet nemmere at skifte mellem forskellige netværk, hvis man er med i flere.

Nyheder fra Kræftens Bekæmpelse
En anden stor nyhed i appen er en funktionalitet, som vi kalder for ’Nyt fra Kræftens Bekæmpelse’. Det er en sektion, hvor vi kan fortælle Sammenholdets brugere om relevante nyheder og tilbud fra Kræftens Bekæmpelse uden at forstyrre deres egentlige formål med at logge ind på Sammenholdet.

Nyt design
Sammenholdet har gennemgået et redesign, så appen ser overskuelig og venlig ud og det er tydeligt, at den er en del af Kræftens Bekæmpelse. Ud over et nyt logo og appikon har appen også fået nye KB farver og skrifttype. Og så er der kommet illustrationer på siderne, som er med til at give appen et menneskeligt og varmt udtryk.

Om Sammenholdet
Sammenholdet er Kræftens Bekæmpelses gratis app, der hjælper med at koordinere hjælp fra familie og venner under et kræftforløb. Klik her for at læse mere om Samenholdet.