Menu
Til nyhedsoversigt

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse søger medvirkende til Knæk Cancer kampagne

- af Cancerforums redaktion
Har du lyst til at medvirke i årets kampagnefilm for Knæk Cancer?

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse leder efter personer i alle aldre, som er i et kræftforløb. Hvis du har lyst til at medvirke, vil vores dygtige pressefotograf gerne have lov til at portrættere dig i din hverdag. Der er tale om et stillbillede og ikke film. Det kan f.eks. foregå derhjemme, til en familie-sammenkomst, i forbindelse med sport eller en undersøgelse på hospitalet.

Du vil indgå i 1-3 sek. af filmen, som samlet varer ca. 60 sek., og dit billede vil indgå sammen med andre medvirkende, som også er eller har været i et kræftforløb.

Om kampagnefilmen
Formålet med kampagnefilmen er at sætte fokus på Knæk Cancer og få så mange som muligt engageret i initiativet. Budskabet er, at kræft rammer 1 ud af 3 danskere - og at kræft kan ramme alle. Netop derfor giver det i den grad mening at støtte Knæk Cancer.

Rent praktisk
Du vil få besøg af en fotograf, der vil tage billeder af dig. Det tager typisk et par timer og vil foregå i august måned. Kampagnefilmen vil blive vist på TV 2’s kanaler og digitale platforme i 2-3 uger op til Knæk Cancer-ugen (uge 43). Hvis du er interesseret, så send en mail til knaekcancer@tv2.dk med følgende:
Et vellignende foto af dig selv Kontaktinformation i form af navn, alder, adresse, mobil og mail. Forslag til, hvor vi kan fotografere dig. F.eks. hjemme, på arbejde, på hospitalet, til genoptræning, sport eller et andet sted, som har haft særlig betydning for dig under dit forløb.

Når du skriver til os, giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare dine kontakt-oplysninger, i en periode frem til Knæk Cancer – herefter vil alle dine data blive slettet.

Du kan læse mere om hvordan TV 2 behandler persondata her