Menu
13679
Cancerforums Redaktion
11. maj 2016 11:05

Cancerforum har fået nyt design!

Kære alle

Cancerforum er i dag gået i luften med et nyt design. Selve forummets design er ændret, men det er stadig de samme grupper og det samme indhold som før. Det er også det samme brugernavn og kodeord, som du altid har brugt, som du skal bruge for at logge på forummet.

Den største ændring ud over selve forummets udseende er, at man nu kan bruge Cancerforum fra alle skærmstørrelser som fx mobiltelefoner eller tablets.

I forbindelse med lanceringen af det nye Cancerforum, har der været lidt tekniske udfordringer, der desværre har betydet, at flere af jer brugere har modtaget for mange e-mails fra os. Det beklager vi naturligvis, men fejlen er nu rettet.

I er velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål til det nye Cancerforum.

Med venlig hilsen
Cancerforums redaktion
Signe og Simon
cancerforum@cancer.dk

Kommentarer (0)
Skriv kommentar
Gruppeinformation
Antal medlemmer i gruppen: 61
Nyheder

Kræftens Bekæmpelse arrangerer gratis familieweekender for kræftramte familier

Børnefamilier ramt af kræft har mulighed for at komme på familieweekend med andre i samme situation. Weekendopholdene afholdes både på Sjælland, Bornholm, Fyn og i Jylland, og tilbuddet er gratis.

Læs mere

Invitation til dig: Sjældent kig indenfor i kræftforskningens verden

Få et kig gennem forskernes mikroskop og bliv klogere på, hvordan spytprøver kan bruges i kræftforskning. Det er blot nogle af de oplevelser, der venter, når Kræftens Bekæmpelse inviterer indenfor i foreningens store forskningscenter.

Læs mere

Forsikring ved kritisk sygdom

Hvordan er du er dækket af rejsesygesikringen, hvis du har kræft og rejser på ferie i udlandet?

Læs mere