Menu
13679
Cancerforums Redaktion
1. februar 2017 12:59 - Redigeret 16. feb. 2017 13:22

Hvad fik dig til at oprette en profil på Cancerforum?

I arbejdet med at udbrede kendskabet til Cancerforum vil Kræftens Bekæmpelse skrive en artikel om forummet. Artiklen kommer især til at henvende sig til patienter, pårørende og efterladte rundt om i landet, og vil fortælle dem om muligheden for at benytte Cancerforum til at finde andre, der er berørt af kræft.

Til brug i artiklen kunne vi godt tænke os at høre om dine oplevelser med Cancerforum. Vi har derfor lavet et spørgeskema med en række spørgsmål, der handler om dine oplevelser med og udbytte af at være på Cancerforum. Det tager ca. fem minutter at deltage i undersøgelsen, og alle besvarelser behandles naturligvis fortroligt og anonymt.

Sidste frist for at deltage i undersøgelsen er onsdag den 15. februar 2017, kl. 12:00.

Hvis du har nogen spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte Cancerforums redaktion på cancerforum@cancer.dk

Vi håber, at du har lyst til at deltage i undersøgelsen.

Med venlig hilsen
Cancerforum redaktionen

(NB. Undersøgelsen er afsluttet)

Kommentarer (0)
Skriv kommentar
Gruppeinformation
Antal medlemmer i gruppen: 61
Nyheder

Kræftens Bekæmpelse arrangerer gratis familieweekender for kræftramte familier

Børnefamilier ramt af kræft har mulighed for at komme på familieweekend med andre i samme situation. Weekendopholdene afholdes både på Sjælland, Bornholm, Fyn og i Jylland, og tilbuddet er gratis.

Læs mere

Invitation til dig: Sjældent kig indenfor i kræftforskningens verden

Få et kig gennem forskernes mikroskop og bliv klogere på, hvordan spytprøver kan bruges i kræftforskning. Det er blot nogle af de oplevelser, der venter, når Kræftens Bekæmpelse inviterer indenfor i foreningens store forskningscenter.

Læs mere

Forsikring ved kritisk sygdom

Hvordan er du er dækket af rejsesygesikringen, hvis du har kræft og rejser på ferie i udlandet?

Læs mere