Menu
Til nyhedsoversigt

Blogs om kræft

- af , Cancerforums redaktion
Det er meget forskelligt, hvordan man bearbejder og tackler sygdom. Personlige blogs skrevet af kræftpatienter kan give gode råd og inspiration.

På Kræftens Bekæmpelses hjemmeside cancer.dk kan du finde en samling af personlige blogs om kræft. De er sorteret efter sygdom, så det er nemt at finde dem, der er relevant for dig. Her kommer et udpluk af nogle af de blogs, du kan finde links til i samlingen:

• ’Trine Amazon’ som er skrevet af Trine, der i 2017 fjernet sit venstre bryst i forbindelse med behandling for brystkræft. Trine har valgt ikke at få rekonstrueret sit bryst og sætter i sin blog fokus på netop dén beslutning. Besøg Trines blog her.

• ’Halskræft – og hvad så?’ hvor Henrik fortæller om, hvordan han fik sin diagnose og gennem både ord og video beskriver undersøgelser og behandling. Læs Henriks fortælling her.

• ’En kop kemo – Parkeringsplads for en kræftramt’ deler tanker fra et forløb med brystkræft gennem kreative illustrationer og beskrivelser. Læs om Emmas forløb.

• ’Cancerfamilie.dk’ hvor Karen, der er mor til Esther med leverkræft, fortæller om sin hverdag med at behandle og tage vare på sin datter. Læs om den svære periode for familien.

Hvis du kender til blogs (eller podcasts) om kræft, som du synes andre skal kende til, er du velkommen til at sende os et link på cancerforum@cancer.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Cancerforums redaktion