Menu
Til nyhedsoversigt

Har du mødt en fagperson i sundhedsvæsenet som fortjener en særlig tak?

- af Cancerforums redaktion
”Toppen af poppen” hylder igen i år hverdagens helte i det danske sundhedsvæsen.

Med en stor hyldestkoncert i forbindelse med Knæk Cancer, der sendes på TV2 i uge 43, hylder "Toppen af poppen" igen i år hverdagens helte i det danske sundhedsvæsen. Ved koncerten optræder de syv artister, der medvirker i årets udgave af ”Toppen af poppen”. De syv artister er: Lis Sørensen, Annika Aakjær, Pernille Rosendal, Silas Bjerregaard, Thøger Dixgaard, Søren Sko og Claus Hempler.

Publikum ved koncerten bliver sundhedsprofessionelle fra hospitaler som behandler kræftpatienter og musikken skal være en tak til dem for deres store og vigtige arbejde.

I den forbindelse ønsker TV2 også at hylde en eller flere sundhedsprofessionelle for at have gjort noget helt særligt for en eller flere kræftpatienter. Så hvis du som patient eller pårørende i forbindelse med kræftbehandling har mødt en i sundhedsvæsenet, som har betydet noget helt specielt for dig, så vil TV2 gerne høre mere om det.

Det eneste du skal gøre er at sende en mail til Knæk Cancer på kc@mastifftv.dk og fortælle lidt om, hvem du synes fortjener en særlig tak for sit arbejde og hvorfor. Husk også at oplyse dit eget navn og telefonnummer.

Sidste chance for at indstille en særlig sundhedsprofessionel er mandag d. 6/8 2018, men meget gerne før.

Med venlig hilsen
Cancerforums redaktion på vegne af
Karen Boel Thomsen, Mastiff TV