Menu

Brugervilkår

Behandling af indhold
Det er ikke tilladt at kopiere eller offentliggøre indhold fra Cancerforum, herunder at viderebringe personhenførbare oplysninger om tredje person eller personoplysninger som f.eks. navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnummer uden accept fra den person oplysningerne vedrører.

Cancerforums redaktion 
Cancerforums redaktion har mulighed for at læse alt indhold, som skrives og sendes på Cancerforum.

Redaktionen forbeholder sig ret til uden yderligere varsel at slette brugerprofiler og redigere i indhold på Cancerforum, der ifølge redaktionens vurdering står i vejen for den gode debat, er til gene for andre brugere eller er i modstrid med brugerbetingelserne eller gældende lovgivning.

Adfærd på Cancerforum
Vi opfordrer til almindelig god pli som grundlag for en seriøs og konstruktiv debat og frabeder spam, gentagelser, indsamlinger og reklame på forummet.    

Indlæg må gerne bygge på egne erfaringer men redaktionen kan gribe ind over for indhold, der ensidigt fremstår postulerende for eller imod både anerkendt og alternativ behandling. Ligeledes kan redaktionen gribe ind over for indhold, der er misledende eller kvaksalverisk, overtræder dansk lovgivning eller opfordrer til anvendelse af produkter, der er under mistanke for eller beviseligt er kræftfremkaldende.
Endvidere er det ikke tilladt at dele nedsættende eller injurierende indhold om andre.

Cancerforum er et ikke-kommercielt forum
Cancerforum må ikke benyttes i kommercielt øjemed. Omtale af eller reklame for egne eller andres produkter eller ydelser med henblik på markedsføring, salg eller medlemskab er ikke tilladt.

Det er ikke tilladt for virksomheder og organisationer at oprette en profil på Cancerforum. Undtaget denne regel er patientforeninger, der samarbejder med Kræftens Bekæmpelse. Ligeledes er det ikke tilladt at annoncere på vegne af aktører i medicinalbranchen.

Opgave- og projektskrivning
Cancerforum må ikke benyttes af studerende, journalister, forskere eller andre til at opnå kontakt med kræftpatienter og pårørende i forbindelse med udarbejdelse af opgaver, projekter, artikler m.m. Der kan indgås særlig aftale med redaktionen, hvis det opfylder et almennyttigt formål eller skønnes at være til gavn for Kræftens Bekæmpelse og Cancerforums brugere.

Børn og unge på Cancerforum
Børn og unge under 16 år må ikke oprette en brugerprofil på Cancerforum. Ved behov for rådgivning henviser vi børn og unge under 16 år til at kontakte vores rådgivninger eller Kræftlinjen. Du kan læse mere her.

Søgbarhed på nettet
Titler på indlæg er synlige for alle besøgende på sitet. Al øvrigt brugergeneret indhold er kun tilgængeligt for brugere, der har oprettet en profil på Cancerforum.