Menu
1

Udfyld din profil

Ved at udfylde dine profiloplysninger hjælper du os til, at vi bedst muligt kan anbefale relevante grupper og blogs til dig. På den måde kan du lettere finde andre som står i samme livssituation som dig.

Her har du også mulighed for at give dit samtykke til, at dine indlæg kan læses af andre kræftramte, end de der har en profil på Cancerforum.

Udfyld dine profiloplysninger

2

Find gruppe og blogs

Find de grupper og blogs som du synes er relevante for dig. Disse vil blive anbefalet til dig af os hvis du udfylder dine profiloplysninger. Og ellers kan du tage et kig inde på Gruppekategorioversigten og Blogoversigten.

Se gruppekategorioversigt

Se blogoversigt

3

Læs og skriv sammen med andre brugere

I en gruppe kan du læse hvad andre brugere skriver og selv skrive dit eget indlæg.

Du kan også oprette din egen blog og skrive om det der nu ligger dig på sinde. Det er også muligt at skrive private beskeder sammen med udvalgte brugere.

Skriv en privat besked

Opret en blog

Spørgsmål & svar

 • Hvad kan jeg skrive om på Cancerforum?

  De fleste brugere på Cancerforum skriver om deres egne erfaringer om livet med kræft. Mange brugere efterlyser andre, som har været i samme situation, søger råd fra andre eller stiller specifikke spørgsmål til fx behandling, symptomer eller bivirkninger. Der er også mulighed for at skrive om det at miste, sorg og savn.

  Du kan stort set skrive om alt, hvad du finder relevant i forbindelse med kræft. Undtaget herfra er en række forhold, som er nærmere beskrevet i vores brugervilkår, der er lavet med henblik på at skabe trygge rammer for brugen af Cancerforum.

 • Hvem kan læse mine indlæg?

  Cancerforum er et lukket forum. De indlæg du skriver, kan kun læses af andre brugere, der er logget på Cancerforum. Undtaget er indlægstitler, som kan læses af alle, uden man er logget på Cancerforum. 

 • Kan jeg være anonym på Cancerforum?

  Ja, på Cancerforum kan du oprette en profil, der er anonym for andre brugere, hvis du vælger at bruge et andet brugernavn end dit eget navn.  

  Der er også mange, som opretter en profil med deres rigtige navn og profilbillede på Cancerforum.

  Rediger dine profiloplysninger her: www.cancerforum.dk/profil/

 • Kan jeg skrive private beskeder?

  Ja, brugere på Cancerforum kan sende private beskeder til hinanden. Det vil sige, at I kan udveksle private oplysninger, uden at andre end afsender og modtager har mulighed for at se det. Cancerforums redaktion har også mulighed for at se private beskeder. 

  Du finder dine private beskeder her: www.cancerforum.dk/min-side/beskeder

 • Kan jeg oprette en ny gruppe?

  Nej, men der er mere end 60 forskellige grupper på Cancerforum, så der er stor chance for, at der allerede findes en gruppe omkring den diagnose eller problemstilling, du søger.

  Redaktionen opretter løbende grupper efterhånden som der opstår nye tendenser og behov. Hvis du mener, at der bør oprettes en ny gruppe, skal du kontakte Cancerforums redaktion: cancerforum@cancer.dk

 • Kan jeg dele billeder og videoer

  Ja, når du opretter et indlæg eller en kommentar, har du mulighed for at vedhæfte filer, fx billeder, pdf eller video. Det gør du ved at skrive et indlæg og herefter klikke på vedhæft fil. Husk at afslutte med at trykke på ”Gem kommentar”.

 • Hvad er en gruppevært?

  En gruppevært er et medlem af en gruppe, der efter aftale med Cancerforums redaktion har påtaget sig rollen med at tage godt imod nye gruppemedlemmer og skabe aktivitet i gruppen.

  Hvis du er interesseret i at blive gruppevært, er du velkommen til at kontakte Cancerforums redaktion: cancerforum@cancer.dk.